Iklan
Iklan

Jawaban:

1.samsaya suwe pagaweyan iki samsaya boseni

2.iwake pating kronycal lan ana ning jero plastik

3.surasane serat kang dikirim dening anakku menehi kabar manawa wis krasan ana kana

4.krambil kang lagi bae di undhuh wis di tebas dening juragan

5.dhuwit kang asil colong jupuk kuwi ora halal

maaf klo slh, klo bner jadiin jwbn tercerdas + follow yaa:3

  • Hmm109284
    lu cwo ap cwe?
  • Hmm109284
    emg ny knp?
  • Hmm109284
    ok
  • pejuangind
    makasih kak

Iklan
Iklan